tesettür giyim

Arka Sokakların Zeynepi Tesettüre Girdi.

Yazar: - Kategori:
Yayın Tarihi: - 04:33

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?
Asıl adı Zeynep Gamze Özçelik olan genç oyuncu Umuda Koşanlar Derneği’nin Kurucu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Özçelik 26 Ağustos 1982 yılında İstanbul’da doğmuştur. Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999’da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000’de Miss Turkey 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır.’Seni Seviyorum’ isimli tiyatro oyununda oynadı. Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlendi ve birçok özel gecenin sunumunu yaptı. Şu an Ben Buradan Atlarım adlı yarışma programını sunmaktadır. 19 Haziran 2008 tarihinde Uğur Pektaş ile Büyükada’da evlendi. Çift 2011 yılında boşandı.
***
Filmografi
Hırsız Var! 2004
***
Diziler:
Eyvah Kızım Büyüdü, 1999
Cinler ve Periler, 2001
Tatlı Hayat, 2001
Serseri, 2003
Düşler ve Gerçekler, 2005
Savcının Karısı, 2005
Arka Sokaklar, 2006-2009,2011-2013Canan, 2011Fatih (TV dizisi) 2013
Böyle Bitmesin 2013 (Konuk Oyuncu 48 Bölüm)
Mehmetçik Kûtulamâre 2018
***
Tiyatro
Seni Seviyorum, 2006
Kaynak Yeniçağ: Gamze Özçelik kimdir, nereli ve kaç yaşında?
***
Videolarımızı beğenip paylaştığınızda daha fazla kişiye ulaşabiliriz. Ayrıca videolardan haberdar olmak için ABONE OL tuşuna basabilirsiniz..
———————–
#gamzeözçeliktesettüregirdi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir